El Galante

Meezeilen, vergaderen en workshops

Welkom aan boord

El Galante is de plek waar we ont-moeten.

Voor een workshop met inhoud, vergaderen, een team uitje of gewoon een dagje het water op. 


El Galante is in 1973 te water gelaten en inmiddels een klassieker te noemen. Het ontwerp is van de jaren ’60. El Galante werd destijds, in een tijd waarin luxe nog een heel ander begrip was, gebouwd voor chartering. De ruimte aan boord is, in tegenstelling tot moderne jachten, beperkt. De sfeer daarentegen misschien wel des te groter.


Het ontwerp is van de tijd dat men voor het eerst op de maan landde en voor het eerst solo non-stop rond de wereld zeilde. Terwijl de thuisblijvers zich afvroegen of de mens hiertoe wel geschikt was. Er is in het ontwerp van de boot optimaal aandacht besteed aan zeewaardigheid en comfort op zee in de zin van hoe een boot zich op de golven gedraagt. 

Stilte Dagen


Hier volgt binnenkort meer inhoud. 

Mee zeilen aan boord van El Galante 


We laten graag mensen een mooie dag aan boord van El Galante beleven. Stilte of juist in gesprek, actief zeilen of achterover leunen. Vergaderen, netwerken, bedenk het maar. Het kan aan boord van El Galante.


Tussen half tien en tien uur parkeer je de auto en stap je aan boord van El Galante. Warme, geurende koffie met wat lekkers erbij. Rond tien uur varen we uit en vermaken we ons op het water. Lunch doen we onderweg, al zeilend of voor anker. Rond vier uur ’s middags meren we weer aan en na een drankje met wat te knabbelen stap je rond vijf uur ’s middags, heerlijk ontspannen en rozig van de buitenlucht, weer in je auto.  


Prijs voor deze opzet: € 695,- inclusief BTW (maximaal acht personen).


De dag kan er natuurlijk ook anders uitzien. Wanneer je zelf wensen of ideeën hebt, kijken we graag met jou hoe we die mogelijk kunnen maken.