arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Dreas & Gerlinde

In 2019 hebben we ons huis verkocht. De jaren daarvoor werkten we, reisden we en werkten we.

Even leek het erop dat we grond zouden aankopen in het zuiden van Spanje. Nu dat niet doorgaat (Dromen en realiteit), nemen we opnieuw tijd om te reizen.

 

In plaats van hard werken aan de opbouw van een yoga retreat centrum, krijgen we tijd om te vertragen. In plaats van te investeren in grond en chalets, investeren we in onszelf.

 

Het idee is om een paar maanden met de klassieke Chevrolet met daktent door Spanje te rijden.

 

Daarna zeilen we met El Galante de Guadiana rivier op en denken we daar de winter van 2020/2021 door te brengen. Of we zeilen naar El Hierro. De tijd zal het leren. We hebben al zo vaak meegemaakt dat plannen anders lopen, dat kan deze keer natuurlijk prima weer zo zijn.

 

Ons hartsverlangen stuwt ons in ieder geval in de richting van meer samen zijn, meer rust, ruimte natuur, zon en warmte. Dat hartsverlangen is de laatste jaren steeds helderder geworden.

 

In 2006 richtten we onze v.o.f. Bijzonder Leven op. Los van elkaar waren we flink gestrand in het leven, we wilden iets moois van het leven maken en ook andere mensen daarin faciliteren. Dat hebben we gedaan middels incompany trainingen, team trainingen aan boord van El Galante, interim management, begeleiding- en adviestrajecten, coachtracjecten, zeiltochten en het geven van yogalessen.  

 

Natuurlijk stranden mensen niet maar één keer. Het leven gaat juist vaak met horten en stoten, met vallen en opstaan. Bij ons ook. Gaandeweg werden kinderen volwassen en gaandeweg ontstond er noodzaak en ruimte voor een andere invulling.

 

Hoe we Bijzonder Leven ooit voor ogen hadden is nooit echt goed van de grond gekomen. We hebben vrij geleefd, ontzettend veel geleerd en beleefd. Onze slogan destijds was: "Je zult nimmer nieuwe zeeën ontdekken als je niet de moed hebt de kust uit het oog te verliezen." Dat zit wel goed. Het avontuur aangaan, dat kunnen we wel.

 

Het eigen centrum wat we voor ogen hadden, komt er voorlopig niet. In plaats van jullie retreats aan te bieden, trekken we eerst onszelf terug. We gaan terug naar de bron. Balans zoekend tussen dromen en realiteit. Het komende jaar zal blijken wat het leven ons brengt en in welke vorm we  weer van betekenis gaan zijn voor andere mensen.

 

We houden jullie op de hoogte.


10 januari 2020

dreas hermans gerlinde zoodsma levensavontuur yoga meditatie prana flow irest yoga nidra retreats persoonlijke ontwikkeling persoonlijke groei life coacing workhops yogalessen privé retreat