gerlinde zoodsma vinyasa prana flow yoga en yoga nidra teacher life coach persoonlijke groei persoonlijke ontwikkeling

Gerlinde Zoodsma

trainer / coach, yoga, meditatie

reiziger, vrijheidsliefhebber en levensavonturier

dreas hermans gerlinde zoodsma vinyasa prana flow yoga en yoga nidra teacher life coach persoonlijke groei persoonlijke ontwikkeling

Na 2020

Dreas en ik zien een wereld voor ons waarin we liefdevol met onszelf en de ander omgaan, waarin in we actief zijn en stil staan, waarin we doen en zijn.

 

Het is onze missie om mensen in contact te brengen met zichzelf en ze te leren hoe ze dit contact met hun eigen natuur, de innerlijke bron van zijn, kunnen bereiken waardoor zij hierin vaardiger worden in het dagelijks leven.

 

Hoe we dat precies gaan doen, zal zich de komende tijd ontvouwen.

dreas hermans gerlinde zoodsma vinyasa prana flow yoga en yoga nidra teacher life coach persoonlijke groei persoonlijke ontwikkeling

2020

Veel lege ruimte.

Het ultieme ont-moeten.


Er verandert veel in een mensenleven en toch lijken er ook constanten te zijn, dingen die blijven. Alsof er een rode draad door je leven loopt.


Bij mij blijft mijn liefde voor persoonlijke groei. Voor mezelf en voor anderen. Ik blijf leren en ontwikkelen.


Wat ook blijft, is het werken met mensen. Van nature geef ik graag uitleg, deel ik graag. Het is niet helpen, het is ook niet als een traditionele leraar. Misschien is begeleiden het woord wat het dichtste bij komt.


Wat blijft, zijn bepaalde kwaliteiten zoals inleven, luisteren en vragen stellen. Met een open mind en open hart.


Net als mijn eeuwige drang naar vrijheid, avontuur en afwisseling.


Nog altijd voel ik me het meest op mijn gemak in een omgeving die oprecht is, zonder al te veel mooi-doenerij. Het buiten leven, reizen en gesprekken over het leven en wat de mens beweegt, doen me goed. Daar blijf ik naar op zoek.

dreas hermans gerlinde zoodsma vinyasa prana flow yoga en yoga nidra teacher life coach persoonlijke groei persoonlijke ontwikkeling

Voor 2020

Geboren (in 1973) en getogen op de Friese klei. Een doener en een buitenkind. Urenlang met een polsstok het veld in, vlotten bouwen of voorstellingen geven met vriendinnetjes voor heel de klas. Veel buiten spelen. Veel vrijheid. De kerkklok als horloge. Legio mooie herinneringen. Een zorgeloze jeugd.


Al jong koos ik voor moederschap en combineerde ik het gezin met werken en studeren.

 

Het vergroten van mijn wereld deed ik niet alleen door te lezen en te leren maar ook door na mijn scheiding een levenspartner te treffen die dezelfde hang naar avontuur heeft. Sinds 2004 levenspartners en sinds 2006 als man en vrouw en als vennoten, schuimen Dreas en ik samen de wereld af.

 

Mijn drang naar leren, ontwikkelen, afwisseling, verkennen en ontdekken brachten me twaalf ambachten en gelukkig wat minder ongelukken maar nooit werkte ik ergens lang.

 

‘En wat doe jij?’ heb ik altijd een lastige vraag gevonden op netwerkbijeenkomsten. Alsof ik pas iets ben wanneer ik een interessant beroep heb, het liefst op een bepaald niveau. Misschien heb ik nooit vast willen zitten in iets. Ik wist als kind ook helemaal niet wat ik wilde worden en dat is nog steeds zo.

 

Maar goed, ik werk(te) als:

40-er: coach persoonlijke ontwikkeling en yoga docent

30-er: trainer communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit in loondienst en als zelfstandige, hypotheekadviseur en coach persoonlijke ontwikkeling  

20-er: verschillende functies bij banken, van kassier tot commerciële binnendienst

10-er: op het land in de aardappelen en de bollen, krantenbezorger en bij de bakker in de winkel

 

En ben opgeleid in:

Commerciële economie, psychosynthese, systemisch werken, training en coaching, een vleugje psychologie en veel yoga.