Persoonlijk Coachtraject 

volledig online

Werken aan jezelf, in eigen omgeving en wanneer het jou past. 

Volledig online

Volledig online houdt in dat alle contacten via mail en (beeld) telefoon lopen

en in principe niet op een fysieke locatie.


Volledig online betekent ook dat jij zelf kunt beslissen waar en wanneer je aan de slag gaat. Op maandagavond aan de keukentafel, donderdagmiddag als de kinderen bij een vriendje of vriendinnetje spelen, ergens op een terras of zondagochtend als iedereen nog in bed ligt. Wat jij maar wilt. Je kiest je eigen tijd en tempo.


Jong of minder jong, man of vrouw, ieder mens ontwikkelt zich en blijft groeien. We leren een leven lang. Wil jij onderzoeken welke thema’s en patronen er spelen in jou leven? Wil je tijd en aandacht voor jezelf vrijmaken zodat je ruimte creëert voor jouw persoonlijke groei? Stap dan virtueel aan boord. 


Hoe gaan we te werk

Na een telefonische intake volgt een fase van verkennen en markeren van thema’s en leerdoelen. In de tweede fase staat leren en oefenen centraal. In de laatste fase is het belangrijk om opgedane ervaringen te bestendigen en verankeren. Tijdens alle drie fases zijn er minimaal drie contactmomenten met feedback en opdrachten of oefeningen. In het begin van het traject liggen deze momenten dichter bij elkaar dan aan het einde. De totale doorlooptijd is meestal zo’n zes tot negen maanden.


De coaching is praktisch, hierdoor ben je actief bezig. Door de combinatie van maatwerk en feedback, realiseer je veranderingen in de thema’s en leerdoelen die in jouw levensavontuur centraal staan.

Samengevat

•Coachtraject op maat

•In drie helder afgebakende fases

•Telefonische intake

•Leerdoelen verkennen en markeren

•Oefenen aan de hand van opdrachten in de praktijk

•Zorgen dat het gedrag ook blijft

•Per fase minimaal één belmoment en drie contactmomenten via de mail

•Feedback, oefeningen en opdrachten

•Telefonische afronding


Online coaching is geschikt wanneer je de behoefte hebt om te werken aan jezelf én wanneer het fijn vindt om dat in je eigen omgeving te doen met op de achtergrond ondersteuning van een ervaren coach. Heel belangrijk is dat jij kiest voor verandering, dat je een commitment aangaat vooral met jezelf. Op afstand werken vraagt natuurlijk ook om tijd nemen voor jezelf, er voor gaan zitten. De afspraken en beloftes die we doen aan onszelf vergeten we meestal het gemakkelijkst.

Wat levert het op

Je krijgt inzicht, tips en handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Het traject geeft je ondersteuning om persoonlijke leerdoelen te behalen en als persoon te groeien. Het sterkt je om de doelstellingen in je leven actief na te streven en te realiseren. Het geeft je energie en vertrouwen om weer zelf de regie te voeren over je leven.


Zo werk je bijvoorbeeld aan:

Eigenwaarde, zelfwaardering, grenzen verkennen en naar leren handelen, meer balans, steviger in je schoenen staan, hoofd en hart verbinden, patronen zien en doorbreken, gemakkelijker 'goede' keuzes kunnen maken.

Investering

Jouw investering in geld is € 995,-. Dit is inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW wanneer je BTW kunt verrekenen. Het is mogelijk om in twee of drie termijnen te betalen.


Van de investering die je doet in tijd is moeilijk een inschatting te geven.

Over Gerlinde als coach

Marjolijn

“Gerlinde is een warme, kundige en betrokken coach. Ze luistert aandachtig en scherp naar je en geeft op een eerlijke, prettige manier feedback, zonder te veroordelen. Ze is op een prettige manier kritisch en zet je aan het denken. Ze brengt haar adviezen liefdevol en mild. Je voelt echt dat ze met goede intentie haar werk doet. Haar adviezen zijn op maat gekozen. Gerlinde levert geen “standaard werk”. Ik voelde me erg prettig bij de telefonische contactmomenten. Ik voelde nooit afstand. Ook niet in het begin. Ik kon altijd open en eerlijk zijn. Ik heb veel aan de adviezen en tips van Gerlinde gehad. Het gaf structuur, helderheid en inzichten.Ik heb in deze periode mooie resultaten behaald.”
gerlinde zoodsma persoonlijk leiderschap coaching life coach coachtraject levensavontuur persoonlijke groei persoonlijke ontwikkeling begeleiding workshops yoga leiderschap communicatie samenwerken


Marianne

“Ik vond het contact prettig, persoonlijk en professioneel tegelijkertijd. Ik voelde me echt gecoached. Natuurlijk doe je al het ‘werk’ zelf maar de manier van vragen stellen, info geven en samenvatten was prettig en verdiepend.”
gerlinde zoodsma persoonlijk leiderschap coaching life coach coachtraject levensavontuur persoonlijke groei persoonlijke ontwikkeling begeleiding workshops yoga leiderschap communicatie samenwerken


Jellie

“Dat je zo’n traject in kunt gaan is eigenlijk een luxe APK van het leven, op een moment dat je als, net vijftigjarige, al wat levensbagage hebt maar er tegelijkertijd van uit gaat dat je nog heel veel van je kwaliteiten kunt gebruiken in de toekomst.


Gerlinde is iemand die de juiste vragen stelt. Er was voor mij vertrouwen en dat is belangrijk in een proces waarbij je naast je hoofd juist ook op je hart aangesproken wordt.” 

gerlinde zoodsma persoonlijk leiderschap coaching life coach coachtraject levensavontuur persoonlijke groei persoonlijke ontwikkeling begeleiding workshops yoga leiderschap communicatie samenwerken