Management - Training - Coaching

 Naast stilte, bewust zijn, yoga en meditatie dagen zijn wij actief binnen bedrijven.


Met jarenlange ervaring in interim management, adviestrajecten, persoonlijke ontwikkelingstrajecten, coaching en vele in-company trainingen stappen wij graag kortdurend bij jullie bedrijf aan boord om gezamenlijk te bouwen aan dat wat nodig is.


Je kunt hierbij denken aan procesmanagement, leiderschap, effectiviteit en communicatie. 


In de kern gaat het daarbij altijd om veranderen. 


Stap ook eens met je team bij ons aan boord van El Galante (klik hier). Gerlinde


Ziet graag andere mensen

tot volle bloei komen en begeleidt daarin als trainer en coach.

Opleidingen commerciële economie, psychosynthese, systemisch werken, training en coaching, een vleugje psychologie en veel yoga filosofie. Na administratieve en commerciële werkervaring de weg ingeslagen om als trainer en coach mensen te begeleiden in persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden en in bredere zin in 'zijn wie je bent en staan voor jezelf'. 


Dreas

Betrokken, ervaren en veelzijdig
manager en begeleider.
Doorziet, verbindt en doet.  

Opgeleid als werktuigbouwkundige en bij Philips in Industrial Engineering en sociotechniek. Door de diversiteit aan opdrachten, spreekt hij de taal van de werkvloer én van het management. Hij verstaat de verschillende belangen en brengt deze bij elkaar. Lean, Six Sigma, KPI’s en projectmatig werken zijn meer dan bekend voor hem. De praktische toepassing staat voorop. Je moet niet het doel met het middel verwarren.

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Kijk ook eens bij ons Persoonlijk Coachtraject - volledig online.